perjantai 8. maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu 8: VIISI ja pikkuarvonta


Tänään muistikirjamaaliskuussa keräsin 5 satunnaista lausetta tänään lukemistani blogeista.Kiitos blogeihin joista nämä lainasin! 

Tänään päähäni pälkähti pikku ARVONTA blogissani vieraileville. Säännöt ovat haastavat, katsotaanpa löytyykö yhtään voittajaa. Mukaan pääsee näin(Luethan kokonaan säännöt): Jos tunnistat sivussa käyttämistäni lauseista 1., 2. 4. tai 5.lauseen (ei siis tuota muistikirjamaaliskuuhun liittyvää) niin että tiedät mistä blogista se on peräisin, ilmoittaudu kommentissa niin lähetän sinulle pikkuisen kevät-yllärin. Samoin jos tunnistat lauseen olevan omasta blogistasi, toimi samoin. Lähetän palkinnon yhdelle oman bloginsa tunnistaneelle ja yhdelle jonkun muun blogin tunnistaneelle. *Ja iltamuokkaus tähän* eihän tämä mikään arvonta ollutkaan kun se arvonta jäi puuttumaan. Kirjoitinpa taas ajatusta nopeammin. Tästä hyvästä siis laitankin tänne blogiin lähipäivinä ihan oikean kevätarvonnan. Sitä ennen saa kokeilla palkintoa tästäkin jos onnistuu.

2 kommenttia:

  1. Lauseita en tunnista, mutta sivu on jälleen hieno!
    Miehiin ja roskiin palatakseni... Näytinkin tota sun hernepussista tehtyä kantta miehelleni, että "katso nyt... En ole ainoa" ;)

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi <3