maanantai 18. maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu 17&18: Vertailua ja painavaa sanaa

Muistikirjamaaliskuussa 17.päivänä tuli listata vapaavalintaisesta asiasta plussat ja miinukset. Itse tein vähän sinne päin. Eilen ei kertakaikkiaan vain syntynyt sivua joten tänään tuli sitten kaksi. Ja mikäli sinulle jää tästä sivusta sellainen mielikuva etten ole oikein talvi-ihminen niin eipä voi muuta sanoa kuin että olet täysin oikeassa :)
Muistikirjamaaliskuun 18.päivänä oli tehtävänä oli tallettaa lehtileike jostain puhuttelevasta asiasta. En lukenut tänään lehtiä mutta valitsin sivulleni kaksi lehtileikettä jotka ovat hieman vanhempaa vuosikertaa. Kannattaa lukea nuo jos vaan kuvasta saa selvää, ovat aivan mainioita ja aihehan näissä puhututtaa useimpia meistä.

5 kommenttia:

 1. Niin ne ajat muuttuu :) eipä ole nykylehdissä pahemmin lihotusohjeita näkynyt! Nyt rantakuntoon; näin saat kymmenen kiloa lisää :P
  Ja nuo mielipiteet talvesta jaan kyllä kanssasi!

  VastaaPoista
 2. Mulle tuli kylmä kun vain katsoinkin tuota talvikuvaa! Hrrrr....
  Alempi sivu on myös aivan ihana. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo talvisivu on ihan mahtava! Hienot talviset värit ja hauska teksti. Vaikka monella tapaa talvesta tykkäänkin, niin muistan talven pituuden rieponeen minua Suomessa. Täällä UK:ssa on vihreä nurmi näkyvissä suunnilleen koko vuoden. Siis lunta tulee silleen tyyliin kestää päivän, ehkä pari, jos on kova talvi niin sitten viikon.

  Olen nähnyt tuollaisen "lihotusilmoituksen" jossain muuallakin ja aina ne naurattaa. Mutta Afrikassa asuneena tiedän, että vähän pyöreämpi nainen sielläkin on valttia. Ja nuo kirjeenvaihtoilmitukset! Ei oo enää paljon ihmisiö, jotka kirjeitä kirjottelis. Kyllä nauratti varoitus ikälopuille ja leskirouville. Kiitti hihityksistä!

  VastaaPoista
 4. Kauniit sivut! Ja hauskat ilmoitukset....

  VastaaPoista
 5. Joo kyllä on ajat tosiaan muuttuneet! Vanhat lehti-ilmoitukset muistakin aiheista ovat usein aika hihityttäviä :)
  Lunta kyllä odotan talvisin, musta talvi olisi vieläkin vaikeampi kestää. Ja onhan talvi tosiaan kaunis. Silti katson sitä usein mieluummin kuvista ja ikkunasta.

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi <3