tiistai 5. maaliskuuta 2013

Muistikirjamaaliskuu 5: saksittu viestiMuistikirjamaaliskuussa kirjoitetaan tänään viesti lehdestä leikatuilla kirjaimilla. 


Lehdestä leikkely viehättää minua kovasti. Miestäni taas ei lainkaan viehätä se, että säilön kasoittain lehtiä pieneen kotiimme, jos niitä vaikka joskus tarvitsee tai ehtii jopa lukea. Sillä suurin osa lehdistä todella on sellaisia joita en ole edes lukenut. Lehtiä tulee joku tilattunakin, mutta mielenkiintoisia lehtiä lähtee mukaani myös mm. tuttujen luota(siis luvallisesti), kirppiksen myymättä jääneiden rojujen laatikosta ja joskus keräyspapereita viedessä myös lehtiroskiksesta. Niin, ja toki myös mainoslehtiä kannattaa joskus säästellä ihan vain siitä ilosta että valloittavassa Hupistarallaa-blogissa on meneillään Muistikirjamaaliskuu!

9 kommenttia:

 1. Ihana viesti! Ja ihana blogi muutenkin, lueskelin pitkän tovin <3

  VastaaPoista
 2. Ai että onkin hauska lausahdus, hihh :) Kiva sivu muutenkin.

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Niistä tulee aina niin hyvä mieli :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava sivu. Tunnistin itseni tuosta ajatuksesta.

  Ja tunnistin itseni myös tuosta lehtien haalimisesta :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tarzan! Hauska kuulla että on muitakin samanlaisia :D Liika hienostelu on pahasta, onnellisempaa on ottaa vähän rennommin tämä elämä ja vaikka kiivetä puuhun. Ja lehtien haaliminen, ei se niin kovin haitallista voi olla vaikka kyllähän ne kasat toisinaan itseäkin ärsyttävät.

   Poista

Kiitos sanoistasi <3