perjantai 13. huhtikuuta 2012

Mitä on Minttumaan takana?

Minttumaan takana on eräänlainen päiväkirja kaikenlaisista kädentöistäni. Kaikenlaisista sen vuoksi, että olen ihminen jonka päässä on miljoona ideaa ja yhtä juttua ei voi tehdä kovinkaan kauan. Suunnitelmissani on kaikenaikaa uusia juttuja joita haluaisin kokeilla. Ja joskus ehdinkin. Mukana puuhaavat toisinaan kolme pientä avustajaa, ihanat lapseni jotka eivät ainakaan luovuudessa ole jääneet kovin kauaksi äidistä. Joskus silti toivoisin että luovat ideat voisi hyödyntää ehkä jotenkin toisin..





Tällä hetkellä työn alla ovat erilaiset ompelujutut. Muita jatkuvasti työn alla olevia juttuja ovat erilaiset paperista tehtävät jutut kuten skräppäys. Kuitenkin jatkuva innostuksen aiheeni on kierrätetty materiaali. Siinä on haastetta ja siitä tulee hyvä mieli. Monen tutun roskat ovat minun aarteitani, sen on lähipiirini naureskellen todennut. Tosin perheeni ei aina naureskele, kun materiaalivarastoni pursuilevat yli äyräiden ja kotimme ei kuitenkaan ole mikään suuren suuri.





Rakastan värejä, kuvia, monimerkityksellisiä sanoja, luonnonmateriaaleja ja omaperäisyyttä. Pieni puotini Minttumaa on sekin minulle ilo ja haaste. Minttumaan puoti on ainakin toistaiseksi olemassa vain netissä sekä joskus tapahtumissa. Minttumaa-blogi kertoo tarinoita myytävien tuotteiden takaa.

Toivon että blogini voisi ilahduttaa ja inspiroida. Jätäthän pienen viestin vierailustasi, ilostun siitä todella!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sanoistasi <3