keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Kuvaprojekti 365: KIITOS tästä päivästä *1


Valokuvaprojekti 365: KIITOS tästä päivästä.

Tänään aloitan vuoden kestävän valokuvaprojektin, ilon tuojaksi ja muistutukseksi siitä kuinka paljon on aihetta kiitokseen. Tavoitteeni on lisätä joka päivä 1 kuva kertomaan asia josta voin kiittää. Kiitos-teema on vapaasti kopioitavissa ja sehän olisi jopa suotavaa :) Jos kuvan laittaminen joka päivä tuntuu liialliselta, voisihan kevyempi versio olla vaikka valokuvahaaste 52, kuva jokaiselle viikolle.


Tämän vuoden aloitan kuvalla uudesta ihanasta kalenteristani. Olen elänyt vuosia ilman kunnollista kalenteria, kotiäitinä. Nyt kun vauvavuodet ovat virallisestikin ohitse, kuopuskin on 3 vuotias, kalenteria tarvitaan taas. Lapset ovat edelleen kotihoidossa, mutta kasvatan työmäärääni vähitellen. Omannäköisen kalenteriin sai omat kuvat ja tekstit kansiin. Kannen teksti sopiikin hyvin kiitos-teemaan.

Sen kasvot loistavat joka katsoo valoon. Jos katson siihen mikä on pimeää, asioihin jotka eivät ole hyvin, tekemättömiin töihin ja pahaan tässä maailmassa, se täyttää helposti mieleni. Mutta miten suuri voima on sillä että katsonkin Valoon, hyvyyteen, siihen mikä on kaunista ja oikein. Se on haasteeni uudelle vuodelle.

Tänään kiitän uusista aluista, mahdollisuudesta kääntää katse ja sydän hyvyyttä kohti. Tänään kiitän siitä että on niin paljon aihetta kiitokseen.

Olisi kiva kuulla jos joku muukin tarttuu valokuvahaasteeseen, linkatkaa blogeihinne!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sanoistasi <3