torstai 13. syyskuuta 2012

30 aurinkoista vuotta

 
Minulla on syytä juhlaan. Tässä kuussa täyteen tulee 30 vuotta. Juhlimme jo pienesti, yhden ystäväperheen ja siskojeni kanssa. Ystäväni totesi, että nykyään halutaan hidastaa vanhenemista mutta minäpä päätin juhlia jo vähän etukäteen :D
 

 
 
30 aurinkoista vuotta. Se on totta. Vaikka tokikaan aurinko ei ole aina minulle asti näkynyt. Ei todellakaan. Siellä se on silti. Olen saanut paljon hyvyyttä elämääni. En minusta johtuen vaan minusta huolimatta. Eikö juuri se olekin armoa?
 

 
Alakuvan kukkamaljakko sopi hyvin minun juhliini. Mieheni tuoma auringonkukkakimppu oli niin raskas että maljakonkin piti olla tukeva. Ja mielellään kierrätetty, jos minulta kysytään. Tämä on aiemmin muussa käytössä palvellut lasipurkki jonka ympärille kiedoin luonnonnarua. Yksinkertaista, nopeaa ja kaunista.

2 kommenttia:

  1. Ihanasti kirjoitettu. Onnea, siunausta ja aurinkoa tuleviinkin vuosiin:) Juhlia ei ole koskaan liikaa, ihmiset ovat jotenkin valitettavan arkoja juhlistamaan itseään. Lapsia ja vanhoja vain yleensä juhlitaan. Ilokseni minäkin olen saanut kutsun 30v juhliin ja ensi vuonna saan viettää omiani:)

    t. Riitta

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi <3