maanantai 11. kesäkuuta 2012

Tuoreelle kätilölle

Viikonloppuna juhlittiin rakasta ystävääni joka valmistui kätilöksi. Halusin tehdä lahjan itse, nähdä vaivaa mieluummin kuin ostaa valmista aupasta. Kätilön ammatti on yksi eniten arvostamistani ammateista. Itsekin haaveilin siitä joskus mutta luovuin ajatuksesta koska tiesin ettei minusta olisi ollut lukemaan niin paljon ja vieläpä muistamaan lukemani.

Korttiin tulostin vanhan, 1920-luvulle asti käytössä olleen kätilövalan. Se löytyy Kätilöliiton sivuilta. Sivun alareunan mittanauha on washiteippiä.


Lahjaksi ompelin reilun kokoisen vetoketjupussukan. Kangas on paksuhkoa kierrätyskangasta. Valokuva löytyi netistä.


Pussukan kääntöpuolelle kirjoitin mielestäni olennaisimman osan tuosta vanhasta kätilövalasta vapaalla koneompelulla.  Kirjoittaminen koneella on hauskaa, mutta kirjontakehystä joutuu näin isossa työssä jatkuvasti siirtämään ja se on hiukan hankalaa. Kapeammalle alueelle tuleva teksti syntyisi varmaan nopeammin.
Ja ARVONNASTA... Arvonta-aika on päättynyt ja arvonta suoritetaan pian. Ilmoittelen sitten täällä :) Lukijaksi ei valitettavasti voinut liittyä arvonnan aikana, blogin asetuksissa(?) oli jotain häikkää. Jos en saa ongelmaa korjattua, niin pyytäisin että te jotka olette jo lukijoita, liittyisitte uudelleen lukijaksi sitten jos laitan tuon sivupalkin uudestaan. Jospa se sitten toimisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sanoistasi <3