sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kuvaprojekti 365 KIITOS tästä päivästä *46-47


Valokuvaprojekti 365 KIITOS tästä päivästä 


kuva 46


Tänään kiitän tauosta.

 
(Pääsimme mieheni kanssa KAHDESTAAN yön yli kestävälle reissulle. Viimeksi tällaista tapahtui vuosia sitten. Kuopuksemme oli ensimmäistä kertaa yökylässä ilman meitä, toki kaikki lapset olivat yhdessä.)
kuva 47


Tänään kiitän siitä että 
onnistuin talvettamaan ensimmäisen pelargonini!
Tämä on siis se josta kerroin viime keväänä *KLIK*. Pelargoni sai olla kesän ulkona ja viihtyi hyvin. Otin sen syksyllä sisään, laitoin ruukkuun, ja sen jälkeen se on ollut ikkunalla. Ikkuna on etelän suuntaan joten valoa on ollut aika paljon. Lämpötila ikkunalla oli kovien pakkasten aikaan lähellä nollaa, mutta nyt jo varmaan enemmän. Luin jostain että pelargoni alkaa keväällä kasvaa kun lämpötila on 15 astetta, mutta niin paljon ei ikkunalla varmasti vielä ole, vaikka huoneessa sen verran onkin. Ehkä se vain on keväästä yhtä mielissään kuin minäkin. Se on alkanut kasvattaa uusia lehtiä. Talven yli selvisi myös syksyllä kirppikseltä ostamani tuoksupelargonin taimi. Kaksi syksyllä saatua vaaleanpunaista pelargonia sen sijaan näyttää kuolleen. 

Nyt toivon että sattuisin törmäämään johonkin kilttiin mummoon tai mummomieliseen :) pelargonien ystävään jolta saisin keväämmällä uuden pelargonin pistokkaan kasvatettavaksi. Olisi erityisen ihana saada jotain vanhaa suomalaista tai karjalaista lajiketta. Myös tuoksupelargoneja haluaisin lisää, mutta en muista törmanneeni niihin missään kaupoissa kuten noihin tavallisempiin. Tai sitten en vain ole osannut katsoa.
Valokuvaprojekti 365 on projekti ilon tuojaksi ja muistutukseksi siitä kuinka paljon on aihetta kiitokseen. Tavoitteeni on lisätä joka päivä 1 kuva kertomaan asiasta josta voin kiittää.

2 kommenttia:

  1. Tästä tulikin mieleen, että minun viimekesäinen pelargoniani on kellarissa. Onkohan se selvinnyt hengissä ja jos on niin pitäisiköhän minun hakea se sieltä valoon...?

    VastaaPoista

Kiitos sanoistasi <3