torstai 1. marraskuuta 2012

Sormet savessa (ihanaa!!)

 
 
 
 
 Minäpä sain upottaa sormeni saveen :) Muovaillut olen monenlaista ja monista erilaisista massoista, mutta nyt pääsin oppimaan ihan oikean, poltettavan keramiikan saloja. Miten joku materiaali voikin olla niin tuttu ja "oma", vaikka varsinaista kokemusta ei ole  vielä paljonkaan! Oikeastaan tiesin sen jo etukäteen. Olen monta vuotta odottanut että pääsisin tähän hommaan, ja se kyllä sopii minulle. Ei siis odottaminen, vaan ihana ihana savi.
 
Tässä vähän esimakua. Savesta on tähän mennessä syntynyt jo monenlaista. Ylhäällä oleva lammas päätyy ehkä rintakoruksi. Alhaalla jouluseimen hahmoja. Nämä ovat vasta muovattuja, kuivumista odottavia. Näihin on tulosa valkoinen lasite päälle, kunhan kerkeävät ensin kuivaksi ja raakapolttoon. Materiaalina näissä kaikissa on suomalainen punasavi.
 
Ja arvaahan sen, että täällä haaveillaan jo omasta pienestä savipajasta :D Minä hassu, nyt tarvittaisiin malttia hieman.
 
 
 

 

 
 


7 kommenttia:

 1. Ihanat seimihahmot! Et tosiaan ole muovaillut ensimmäistä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Cheri :) Itsekin olen tyytyväinen hahmoihin. Toivottavasti vaan eivät halkea poltossa ja näyttävät kivalta vielä lasituksenkin jälkeen. Jos näyttävät, niin laitan kuvia niistä vielä myöhemmin.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Hei! Todella kauniita savitöitä!

  VastaaPoista
 4. Ihana lammas, kuvattu kauniisti raamatuntekstin päällä. :)

  VastaaPoista

Kiitos sanoistasi <3